Akcije, Bonus programi in dobroimetni kuponi

Kateri darilni boni obstajajo pri vas?

Pri nas razlikujemo med akcijskimi kuponi in darilnimi boni.

Darilni boni se lahko kombinirajo z vsemi drugimi akcijskimi boni, ki jih pridobite, na primer preko naših elektronskih novic.

Pri vsakem naročilu se lahko vnovči le 1 akcijski kupon. Po drugi strani pa se lahko akcijski kuponi vnovčijo večkrat pri različnih naročilih. To pomeni, da je potrebno oddati več različnih naročil, da bi lahko bon izkoristili večkrat.

Vljudno vas naprošamo, da ste pozorni na datum zapadlosti akcijskega kupona.

Ali lahko pri vas nakupujem po veleprodajnih cenah?

Na žalost to ni mogoče. Naše izdelke prodajamo le končnim potrošnikom in ne vodimo lečenih cenikov za veleprodajo.

Kode kuponov

Kode kuponov lahko enostavno vnovčite v vaši nakupovalni košarici. Vrednost kupona bo tako samodejno odšteta od vrednosti naročila. Kode kuponovo lahko kupite tudi neposredno v naši spletni trgovini kot darilni bon.

Včasih uporabimo kode kuponov tudi za posebne popuste - naročite se na naše elektronske novice in bodite na tekočem! Na elektronske novice se lahko v rubriki »Moj račun« preprosto naročite in od njih tudi odjavite - pogoj je le, da ste v naši spletni trgovini registrirani kot naš uporabnik.

Kje lahko najdem aktualne popuste in ponudbe?

Obiščite našo stran za aktualne popuste, več na naša domača stran.

Izbor vzorčkov v košarici

Zakaj prejmem samo dva vzorca?
Vsem našim strankam želimo omogočiti vzorce za preizkus. Če bi vsakdo lahko prejel neomejeno število vzorčkov, ne bi mogli več zagotoviti vzorčkov za vse naše kupce. Ko bomo od naših dobaviteljev prejeli večjo količino vzorcev, boste lahko naročiti večje število.

Zakaj se vzorci spreminjajo?  
Dobivamo vzorčke od različnih proizvajalcev, v različnem številu in od različnih izdelkov. Zato se naša ponudba redno spreminja. 

Zakaj lahko vzorce izberem sam?
Skrb za okolje nam je izredno pomembna. Včasih smo pošiljali vzorčke odvisno od naše razpoložljivosti. Seveda nismo vedeli, ali kupci te vzorce dejansko uporabijo ali jih zavržejo. Sedaj lahko vsakdo izbere, kar sam želi preizkusiti. Na ta način lahko vedno znova preizkusite nove izdelke. Veliko kupcev točno ve kaj želi in zato ne potrebuje vzorcev. Z novim sistemom bomo vzorce pošiljali le tistim, ki jih boste izbrali. Tako se ne nazadnje zmanjšuje količina odpadkov, drugi kupci pa lahko izbirajo med večjim številom vzorcev. 

Opomba: če oddate več naročil hkrati, bodo združena in zapakirana supaj. Na ta način zmanjšujemo odpadno embalažo. V tem primeru boste prejeli le dva vzorca in ne vsoto iz vseh naročil.