Cosmoetica - Izdelki z življenjem in vitalnostjo

Cosmoetica proizvaja z najboljšimi naravnimi sestavinami, ki so vsi ekološko certificirani in v kolikor je to mogoče, sledijo ciklom biodinamičnega koledarja. Dodano je še človeško znanje s svojo informativno eterično silo, kot tudi apreciacija rastlin, ki sodelujejo s svojimi zdravilnimi močmi.

Moški delajo s spoštljivimi sredsti in tehnikami v zvezi z nabiranjem rastlin. Procesi, ki so predmet strogega nadzora kakovosti.

S ciljem uporabiti najboljše lastnosti rastlin za kreme in losjone, poskuša Cosmoetica opravljati vse vrste nalog v dneh, ki ustrezajo potencialnim dnem rastlin: korenine, listi, cvetovi in plodovi. Obdelava se izvaja z uporabo metode, ki vodi iz kaosa v red, v ritmičnem in v daljšem obdobju, in s tem na vitalno moč proizvoda.

Vključitev lastnosti posebnih tehnik oblike resonanc v proizvodnji, da doseže morfološko polje, ki izraža učinek povrtnih informacij rastline.

V svetu, kjer imajo ljudje toliko pomanjkljivosti v zvezi z naravo, izdeluje Cosmoetica kozmetiko polno vitalnosti, in daje ljudem naravna sredstva na razpolago.

Cosmoetica izdelki so:

  • 100% naravni in biološki
  • brez polnil
  • brez naftnih derivatov

Cosmoetica: 1 izdelek

Filter

Vse cene vključujejo DDV.