Balm Balm certificirana nega kože

Balm Balm certificirana nega kože

Visokokakovostni, certificirani Bio-balzami in olja za vse priložnosti - Balm Balm!

Marken / Balm Balm

Balm Balm: 49 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Britansko blagovno znamko Balm Balm je leta 2005 predstavila Glenda Taylor - aromaterapevtka, parfumerka in znanstvena svetovalka za razvoj naravne kozmetike - kot 100-odstotno bio certificirano znamko. Gonilna sila je bila izdelava visokokakovostne naravne kozmetike s certifikatom Soil Association po dostopnih cenah.

Gre za družinsko podjetje, ki se trudi, da bi bil ekološki odtis čim manjši in čim bolj zelen. Balm Balm uporablja samo embalažo, ki jo je mogoče reciklirati, in zunanje škatle s certifikatom FSC od proizvajalca, ki je CO2-nevtralen.

Balm Balm pomeni transparentnost in jasnost. Predvsem pa je odločno, da bo vse čim bolj preprosto - sestavine so jasno označene in ne vsebujejo skritih snovi, ki v naravni kozmetiki niso dovoljene! Balm Balm izdelki so 100% naravni in BIO.

Zakaj balzam? Balm Balm je specializiran za proizvodnjo balzamov, saj so formulacije brez vode in tako konzerviranje ne potrebuje nobenih petrokemičnih snovi. Tako nudijo največjo možno naravnosti v kombinaciji z najboljšim učinkom na koži.
Glede na razmerje med oljem in voskom so teksture bolj čvrste (za balzami za ustnice) ali mehkejše (za nego obraza in telesa). Vsekakor je treba izdelke hraniti na hladnem, saj konsistenca postane tekoča že pri približno 32 °C - to ni preveč slabo, ampak samo poudarja naravnost kozmetike in jo je mogoče strditi s shranjevanjem v hladilniku.

Vsa kozmetika podjetja Balm Balm je:

  • Soil Association certificirana in pregledana vsako leto
  • certificirana z Leaping Bunny podjetja BUAV in tako zagotovljena, da izdelkov ne testira na živalih
  • nosi logotip Real Beauty Manifesto kot podjetje, ki živi celostni pristop poštenosti, integritete, skupnosti in trajnosti
  • povsem naravno