Naravna kozmetika ALAVI

Naravna kozmetika ALAVI

Naravna nega iz Hrvaške - za obraz in telo

ALAVI pomeni visoko kakovostno naravno kozmetiko, narejeno iz najboljših in najčistejših surovin. Vsak izdelek je edinstven v svoji sestavi in neguje poleg kože, tudi samozavest, zdravje, lepoto, lastno vrednost in vitalnost. Kozmetika je tako avtentična, neponovljiva, lepa in močna - tako kot vsaka ženska.

ALAVI: 7 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Zgodovina hrvaške blagovne znamke ALAVI se ni začela z izdelkom, temveč z vizijo - zavezanost, da s svetom delimo le najčistejšo, najbolj učinkovito in najbolj naravno kozmetiko. Pred edinstvenimi izdelki je 20 let raziskav in študij na področju zeliščnih izvlečkov, olj in esenc z vseh koncev sveta.

ALAVI je prepričan, da se kozmetika ne sme uporabljati le za negovanje kože, ampak tudi za odnos, ki ga ima vsaka posamezna ženska s seboj, saj vpliva na kožo. Zato je poudarek blagovne znamke na vrhunskih surovinah: vsak ALAVI izdelek predstavlja čarobnost in edinstvenost narave v najčistejši obliki, saj se za recepture uporabljajo le skrbno izbrane in kakovostne sestavine.

Kompromisov glede kakovosti surovin in končnih proizvodov ALAVI ni. Izdelki so bili razviti za vsako posamezno žensko - za pohvalo njene lepote, njenih kvalitet in edinstvenosti.

Izdelki ALAVI so:

  • NaTrue certificirani
  • brez gensko spremenjenih organizmov (GSO)
  • brez poskusov na živalih
  • brez parabenov, ftalatov, mineralnih olj in naftnih derivatov
  • niso bili izpostavljeni ionizirajočemu sevanju - ne kot končni proizvod niti uporabljene surovine.