Naravna kozmetika znamke AKANE

Naravni negovalni izdelki na osnovi ekstraktov jabolk in jabolčnih listov

Francoska znamka AKANE je sinonim za ekološko certificirano naravno kozmetiko z antioksidativnimi močmi jabolka Akane. Kozmetika navdihnjena po azijskih lepotnih ritualih in njihovem celostnem pristopu k negi koži, je razlog za nastanek inovativne, kakovostne kozmetike.

AKANE: 16 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Znamka je bila odkrita in razvita v pariškem okrožju Montmartre, kozmetika pa je narejena v Héraultu. Glavni poudarek družinskega podjetja je na partnerstvu z lokalnimi dobavitelji in kmeti - jabolka in jabolčni listi prihajajo iz osrednjega francoskega mesta Corrèze. AKANE ponuja visoko kakovostno francosko nego, ki jo navdihujejo prefinjenost, čutnost, celostni pristop in lepotne rutine kozmetike iz Daljnega vzhoda.

Glavna sestavina je jabolko Akane - znano tudi kot Primerouge ali Tokyo Rose - sorta, vzgojena na Japonskem, ki iz rumene barve postane skoraj v celoti rdeča. Znana je po uravnoteženem okusu in belem mesu. Za koktajl aktivne sestavine AKANE Oléoactif se uporabljajo izvlečki sadne kaše in listov jabolka Akane. Te niso le bogati z antioksidanti, kot sta polifenoli kvercetin in sieboldin, ampak vsebuje tudi omega maščobne kisline, ki ščitijo kožo, zahvaljujoč uporabljenemu olju divje vrtnice.

Izdelki AKANE so:

  • ECOCERT in Cosmébio certificirani
  • odišavljeni čistimi naravnimi dišavami
  • brez parabenov, mineralnega olja, PEG in silikonov
  • brez SLS / SLES, EDTA in fenoksietanola
  • brez testiranja na živalih - prav tako se ne izvaža na Kitajsko
  • izdelani v Franciji