Naravna kozmetika 1001 REMEDIES

Naravna nega in sodobna aromaterapija

1001 REMEDIES je angleška blagovna znamka za aromaterapijo in kozmetiko s francoskimi koreninami. Zasnovana iz ljubezni in skrbi matere, ponuja sodobne izdelke, ki temeljijo na tradicionalnih receptih - za ravnovesje in dobro počutje v našem hitro spreminjajočem se svetu.

Marken / 1001 REMEDIES

1001 REMEDIES: 1 izdelek

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Ko se je ustanoviteljica blagovne znamke Sofia s hčerko iz Pariza preselila v London, je začutila potrebo, da nekaj dobrega za obe in videti, kako njena hči odrašča v svetu dobrega počutja, narave in pristnosti. Na podlagi domačih zdravil in formul za aromaterapijo njenega strica - farmacevta - je šla na delo v znan francoski laboratorij za aromaterapijo. Njen cilj je bil združiti dobro znane tradicionalne, eksotične sestavine in najsodobnejšo znanost s pridihom pariškega "Je ne sais quoi", da bi ustvarili sodobno različico domačih zdravil svojega strica.

Trajnost in ekološka pridelava sta prav tako pomembna kot sodelovanje z znanimi francoskimi laboratoriji, da lahko zagotovijo najvišjo kakovost. 1001 REMEDIES na trajnostni način združuje generacijsko aromaterapevtsko znanje z inovativnimi znanstvenimi informacijami za vsakodnevno dobro počutje v sodobnem času.

Osreno vprašanje je tudi varstvo okolja: delati z naravo in ne proti njej. Zato so zelo pozorni na trajnost in možnost recikliranja embalaže. Hkrati je prednostna naloga etično pravilna in poštena trgovina. To je eden od razlogov, zakaj 1001 REMEDIES podpira dekleta preko inciative - EFA Marocco - in ženske v proizvodnji arganovega olja prek UCFA.

Izdelki 1001 REFEDIES so:

  • peta certificirani
  • veganski
  • izdelan v Franciji
  • brez pesticidov, parabenov, ftalatov ter sintetičnih barvil in dišav